Duke u ngarkuar...
Kthimi Produkteve

Politikat e kthimit te produktit

Gjejevete.al tashme me 15 dite kthim

Kemi detyrimin ndaj te gjitheve atyre qe na besojne blerjet e tyre online, ti ofrojme standartet me te larta, te krahasueshme dhe me tregun boteror. Tashme koha e kthimit nga 48 ore zgjatet ne 15 dite.


Kthim brenda 48 oreve

Kthimin mund ta beni per cfaredolloj arsye vetem nese produkti eshte ne parametrat e meposhtem:
1. Produkti duhet te jete gjendje perfekte.
2. Produkti duhet te jete pa shenja perdorimi.
3. Produkti duhet te permbaje paketimin orgjinal dhe te gjitha aksesoret e perfshire
4. Produkti duhet te kete etikat dhe pullat e sigurise te pahequra nese permban.
5. Kthimi duhet te shoqerohet me faturen e blerjes.
 Kthimi brenda 48 oreve behet pa pagese postare, kosto mbulohet nga Gjejevete
 Rimbursimi behet brenda 7 diteve nga momenti i kthimit te produktit  Rimbursimi behet brenda 7 diteve nga momenti i kthimit te produktit

Kthim brenda 15 diteve

Kthimin mund ta beni per cfaredolloj arsye vetem nese produkti eshte ne parametrat e meposhtem:
1. Produkti duhet te jete gjendje perfekte.
2. Produkti duhet te jete pa shenja perdorimi.
3. Produkti duhet te permbaje paketimin orgjinal dhe te gjitha aksesoret e perfshire
4. Produkti duhet te kete etikat dhe pullat e sigurise te pahequra nese permban.
5. Kthimi duhet te shoqerohet me faturen e blerjes.
 Tarifa kthimit te produktit jane detyrim i klientit.  Per aryse ligjore rimbursim i pageses nuk mund te behet, por mund ta perdorni si kredit per blerjet e ardhshme per nje afat te pacaktuar.
 Nuk mund te behen kthim produktet:
1. Produktet e personalizuara.
2. Metale & gure te cmuara.
3. Produkte te lidhura higjenen personale(Kozmetika, Te brendshme, Rroba Banjo).
4. Telefona & Tablet & LapTop.
5. Produkte Sezonale(Festive)
6. Blerjet me Bonus

Kthimi/Nderrimi dhe rimbursimi zgjat nga 2-7 dite pune.

Fillimisht behet kthimi i produktit dhe vleresimi i gjendjes se tij, pastaj procedohet me rimbursimin ose nderrimin.

Per te shmangur kohezgjatjen, kthimin mund ta beni edhe fizikisht ne zyrat tona, shoqeruar me paketimin dhe faturat perkatese.

Produkte me probleme

Tarifat postare per kthimin dhe zevendezimin e produktit jo funksional mbulohen nga Gjejevete.

Zevendesimi behet brenda 7 dite pune.

Produkti jo funksional duhet te kete paketimin orgjinal te pademtuar dhe te gjitha aksesoret perkates.

Fillimisht behet kthimi i produktit per te konstatuar problemin nga teknika dhe pastaj procedohet me zevendesimin e produktit.