Duke u ngarkuar...
-
+
Bli Tani
Pershkrimi

Zbulesa e modernitetit lidh, në një vepër të hapur, tekstet autoriale për modernitetin letrar, të shkruara përgjatë më shumë se një dekade. Kështu, Zbulesa e modernitetit merr shenjat e një vepre, në kuptimin çfarë veprën e mendon Zherar Zheneti, por të hapur, qoftë edhe për t’u vijuar në libra të tjerë. Libri ka objekt modernitetin si fenomen, si epokë e si shkollë letrare shqipe dhe provohet me autorë e me vepra, madje me shfaqje estetike tipike për të, gjithnjë duke kryqëzuar shfaqjet universale që i takojnë fenomenit me shfaqjet autentike të letërsisë shqipe. Kështu, diskursi lakohet nga teoria te veprat konkrete e lidhet në një mësim për modernitetin, si dhe jep mësimin e përsëritur se teoria formulohet e provohet përmjet leximit të veprave letrare konkrete.

Transporti

Tirane 12-24 Ore (100 Leke)

Rrethe 24-48 Ore (200 Leke)

Kosove 72 Ore (5 Euro)

Kodi:#62565

Kategori: Libra, Libra, Shkencor & Studimor

Shtepia botuese Albas
(100% Vleresime)
Vizito dyqanin
Shtepia botuese Albas
Shkarko Gjejevete.al

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.