Duke u ngarkuar...
-
+
Bli Tani
Pershkrimi

Që nga viti 1977 në degën e letërsisë e të gjuhës shqipe të Fakultetit të Historisë e Filologjisë ka nisur të jepet si lëndë më vete stilistia e shqipes. Për këtë u përgatit dhe teksti përkatës me titullin “Njohuri për stilistikën e gjuhës shqipe”, që u botua më 1987 nga Universiteti i Tiranës dhe u ribotua më 1988 në Prishtinë nga RILINDJA. Përpara tij ishte përgatitur edhe një tekst me degën e gazetarisë në Fakultetin e Shkencave Politike-juridike, që ishte botuar më 1977 me titullin “Gjuha, stili dhe redaktimi në shtyp”, pasi kishte që më 1971 të jëpëj kjo lëndë mësimore. Ndërsa më 1997-1998 krahas stilistikës u shtua edhe një kurs i shkurtër i pragmatikës. Ndëkaq edhe teksti i mëparshëm prej kohësh nuk gjendej prej studentëve, prandaj ishte i nevojshëm një botim i ri. Libri që përfshin të dy disiplinat gjuhësore dhe, natyrisht, me ndryshime kundrejt botimit të vitit 1987, u botua me titullin “Stilistika dhe pragmatika” më 1999.

Transporti

Tirane 12-24 Ore (100 Leke)

Rrethe 24-48 Ore (200 Leke)

Kosove 72 Ore (5 Euro)

Kodi:#62560

Kategori: Libra, Libra, Shkencor & Studimor

Shtepia botuese Albas
(100% Vleresime)
Vizito dyqanin
Shtepia botuese Albas
Shkarko Gjejevete.al

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.