Duke u ngarkuar...
-
+
Bli Tani
Pershkrimi

Ky libër lindi nga përvoja disavjeçare në mësimdhënie. Semiotika e tekstit, si lëndë, nuk është e lehtë për t’u dhënë, sepse kapërcimi i vështirë nga teoria në praktikë është gjithnjë i pranishëm dhe sepse teoritë aktuale nuk janë as të një kuptimshme e as të njëzëshme nga këndvështrimi metodologgjik dhe epistemologjik. Prandaj jam rrekur të bëj diçka të dobishme sidomos në planin didaktik, duke ruajtur një regjistër të thjeshtë e duke ua besuar shënimeve ose ndonjën sporadike thellimin e mëtejshëm të disa temave. Meqenëse lënda që do trajtohej ishte shumë e gjerë dhe nuk kam mundur ta paraqes në të edhe konceptet bazë të semiotikës, i kam marrë të mirëqena disa njohuri fillestare mbi nocionet themelore të semiotikës së përgjithshme.

Transporti

Tirane 12-24 Ore (100 Leke)

Rrethe 24-48 Ore (200 Leke)

Kosove 72 Ore (5 Euro)

Kodi:#62555

Kategori: Libra, Libra, Shkencor & Studimor

Shtepia botuese Albas
(100% Vleresime)
Vizito dyqanin
Shtepia botuese Albas
Shkarko Gjejevete.al

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.