Duke u ngarkuar...
-
+
Bli Tani
Pershkrimi

“Veprat e artit janë një formë provokimi. Në nuk i shpjegojmë, por matemi me to. I interpretojmë sipas qëllimeve e dëshirave tona, u japin atyre një sens, origjina e të cilit nodhet në format tona të jetës e në mënyrat tona të menduarit. Veprat e artit janë lartësi të paarritshme. Ne nuk i mësyjmë përballë, por që t’i zotërojmë më mirë, u sillemi rrotull. Çdo brez i shikon nga një pozicion i ndryshëm dhe i vëren me sy të rinj, edhe pse nuk është e thënë se pikëvështrimi i tij është më i përshtatshëmi. Çdo aspekt i veprës ka orën e vet… Madje është vetëm grumbullimi i interpretimeve që jep sensin e plotë të një vepre arti për brezin që vjen.” A. Hauser

Transporti

Tirane 12-24 Ore (100 Leke)

Rrethe 24-48 Ore (200 Leke)

Kosove 72 Ore (5 Euro)

Kodi:#62541

Kategori: Libra, Libra, Shkencor & Studimor

Shtepia botuese Albas
(100% Vleresime)
Vizito dyqanin
Shtepia botuese Albas
Shkarko Gjejevete.al

Perfito 300 leke bonus per shkarkim. Bonus per cdo blerje, produkte falas dhe bonuse ditore.